Hoe seks te diversifiëren – Sexy checklist.

Sexy checklist: 25 hete dingen in bed en niet alleen de moeite waard om minstens één keer in het leven te proberen

Het maakt niet uit of je in relaties bent of nog geen reguliere partner hebt gevonden, je seksleven moet helder en divers zijn. Allereerst — Voor uw plezier. In de tweede plaats — Om passie en wederzijdse attractie te behouden in langdurige relaties.

Zelfs als je precies weet wat «Rijder» — je corona pose, en het vriendje is voldoende en «missionaris», Om te genieten van het proces, seks — Dit is een veld voor experimenten en het openen van nieuwe genoegens, die beperkt is tot — Gewoon zonde.

Speciaal voor jou, Cosmogirl, hebben we een lijst gecompileerd met 25 hete seksacties die

nodig zijn om minstens één keer in het leven te proberen.

Sla jezelf deze sexy checklist op en sla geleidelijk aan de uitgevoerde items. Je weet waarschijnlijk iets nieuws over jezelf en je lichaam, het krijgen van krankzinnig plezier in het proces! Klaar viagra prijs om te beginnen?

࢟ Bind zijn ogen. Of laat hem je beginnen. En concentreer je alleen op gevoelens en sensaties van zijn aanraking.

࢟ Rol BDSM Games. Probeer games met binding, speel in de Dominator met behulp van het strand, sexy outfit en pleister, of ondergeschikte mezelf.

Seks met vloeibare vibrator of smering. Deze fondsen zullen u helpen, en de partner zal zoveel mogelijk ontspannen en een maximum van plezier krijgen van seks.

࢟ Games voor uitkleden. Het kan een spel van kaarten, een fles of een andere les zijn waarin de verliezer geleidelijk zijn kleren zal uittrekken. Spannend, gokken en erg heet!

࢟ Koude games. Als je waterdicht seksspeeltjes hebt, probeer ze voor gebruik af te koelen onder de straal van koud water. Of toevlucht tot klassiek — Herhaal samen met de boyfriend-scène met ijs van «9 en een halve weken».

࢟ En nu maak ik een grapje. Je kunt niet alleen spelen met ijs, maar met vuur. In sekswinkel kun je speciale kaarsen kopen en «Toneelstuk» met partner, druipend op zijn lichaam met warme gesmolten was. BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u voor deze speciale kaarsen gebruikt. Conventionele decoratieve 100% zal niet passen en zo’n spel kan resulteren in een betreurenswaardig.

࢟ Neem een ​​douche / bad samen. Het is ongelooflijk dichterbij gebracht!

࢟ Snijd de kussen elk stuk van zijn lichaam. Van hoofd om te stoppen.

࢟ Sex in het zwembad / zee / oceaan. Romantisch en erg sensueel!

࢟ Neem seks op alle oppervlakken van uw appartement. Tafel, vensterbank, nieuw tapijt — We zijn niets vergeten? 😉

࢟ Koop jezelf een seksspeeltje. Iedereen die leuk vond. En test haar onmiddellijk!

࢟ Probeer sex-gel te knijpen voor de clitoris. Het werkt aan het principe van vloeibare vibrator en het is echt iets!

࢟ Probeer virtueel seks. Top 5 heetste manieren om te doen — Hier.

࢟ razvat op het kleding. Of hij is op jou. Zo’n hete scène, zoals uit de film, niet voor een grap zal jullie allebei beginnen. De enige, bereidt u voor en draag geen favoriete jurk, die nog niet klaar is om te verliezen.

࢟ Sex in Troy op een nieuwe manier. Alleen jij, hij en… Seksspeeltje. Vertrouw op de partner, geef hem zijn vibrator en laat hem een ​​beetje «Speel» met jou. Dit is een coole manier voor een vriend om je erogene zones te vinden, en voor jou — ontspan gewoon en geniet ervan.

࢟ kwam een ​​vriendje hete foto vóór het einde van de werkdag. En thuis zal ik het in het ondergoed ontmoeten. En het is mogelijk zonder het.

࢟ Vertel me alles over je seksfantasie. En probeer ze te implementeren als het voor beide partners acceptabel is.

࢟ Neem seks in kleding. Snelle seks (je had eens een keer te uitkleden!), alsof je op het punt staat te staan — Dit is erg spannend.

࢟ Probeer «Vieze woorden» Tijdens seks. Maar wees voorzichtig en voordat het beter is om het met een partner te bespreken — Zodat niemand beledigd is.

࢟ orale seks. Voor veel meisjes is het nog steeds taboe. Maar geloof me, soms is het nog aangenamer dan een vertrouwde klassieker. Probeer elkaar op zijn beurt te strelen of zelfs te beslissen over de post 69, om het plezier van een ander niet uit te stellen.

࢟ de meest romantische seks in je leven. Zonder geschreeuw, kreunt, zachtaardig en langzaam. Kijkend naar elkaars ogen.